AKCE! SLEVA 20 % na vybraná trička Malfini s kódem TRICKA24. Prohlédnout.
Ještě nejste naším registrovaným zákazníkem? Zaregistrujte se a získejte zdarma e-book, který Vám pomůže udržet oblečení stále jako nové.
Zákaznická podpora
+420 608 330 123
(Po-Pá, 7-15:30)
obchod@dobrytextil.cz
Potisk a výšivka
+420 739 054 455
(Po-Pá, 7-15:30)
potisk@dobrytextil.cz
Nakupte ještě za 2 000 Kč
a dopravu máte zdarma

Výrobci 2. 8. 2017

Společnost Malfini

Společnost Malfini®, s hlavním sídlem v Ústí nad Labem, vznikla v roce 2000 pod původním názvem Adler® a je výrobcem značkového reklamního textilu pro reklamní agentury i konečné spotřebitele. Je jedním z nejrychleji se rozvíjejících výrobců reklamního textilu v České republice. Svým zákazníkům nabízí výrobky špičkové kvality, propracovaný design a výborný zákaznický servis.


V dubnu 2016 otevřela společnost nový moderní sklad a logistické centrum v Ostravě s kapacitou až 14,5 milionů kusů textilu, které se v dalších letech budou ještě rozšiřovat. Celý sklad se rozprostírá na ploše 11 500 m2 a vznikl během 6 měsíců. Díky moderní logistice je Malfini® schopen denně vyexpedovat až 250 000 balíků a to vše do 24 hodin.

Dne 6. září 2016 otevřela společnost Malfini® pobočku v Pekingu, aby tak mohla mít neustálý dohled nad svou produkcí a zároveň mohla lépe dodávat textil do celého světa.

Ekologie a odpovědnost

Zakladatelem společnosti Malfini Czech je Martin Hausenblas, který je známým filantropem. Sám tvrdí, že smysl života našel v podpoře udržitelného rozvoje. Ten společně s Pavlem Neumannem začal s touto značkou v roce 1999 podnikat. V současnosti firma působí ve 13 zemích EU a jedním z jejích hlavních pilířů je ekologické chování. To je díky novému centru v Ostravě ještě lepší. Dochází zde k bezodpadové recyklaci, díky zateplení je hala úsporná a do budoucna má vedení v plánu její napájení pomocí fotovoltaiky. Recyklace probíhá společně s firmou EKO-KOM a.s., od které Malfini® zpětně odebírá použité obaly a ty znovu využívá.

Společnosti Malfini® záleží nejen na odpovědném chování k přírodě, ale také ke svým zaměstnancům. Proto je držitelem certifikátu pro bezpečné a zdravé pracoviště a respektování práv zaměstnanců (WRAP). Ze svých peněz podporuje mnoho charitativních projektů jako například Amnesty International, Dejme dětem šanci, Linku bezpečí či onkologické oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Malfini® se zavazuje také k podnikání bez korupce.

Kvalita a férovost

Produkty značky Malfini® se mohou pochlubit pečetí kvality Oeko-Tex Standard 100, který zaručuje, že se nepoužívají látky škodlivé pro lidské zdraví a životní prostředí. Společnost se také zavazuje k trvale udržitelnému rozvoji a šetrnosti k životnímu prostředí recyklací, správnou likvidací odpadů a posilováním povědomí a ekologickém chování. Firma se také pyšní dodržováním Fair Trade, což je prosazování dodržování sociálních a environmentálních standardů a hlavně spravedlivých cen za produkty z rozvojových zemí (např. bavlna). I přes veškerá tvrdá pravidla a množství certifikátů, nabízí v současné době společnost na 108 produktů s 3000 variacemi velikostí a barev. Barevná škála je také velmi pestrá s 56 odstíny.

V našem e-shopu si můžete koupit mnoho textilu značky Malfini®. Pokud najdete na svém textilu některé z těchto log, určitě jste nákupem neprohloupili. Ba naopak získali jste tím kvalitní oblečení uznávané značky, jež v roce 2017 díky svým obchodním výsledkům obdržela také ocenění Business Superbrands 2017.

 Loga

Prémiová kolekce MALFINI PREMIUM odkazuje na luxusní a vysoce kvalitní oblečení s propracovanými střihy a detaily. Tato kolekce klade důraz hlavně na pohodlí a eleganci. Z této kolekce si u nás můžete vybrat:

Pánskou či dámskou košili Collar up

 Pánskou nebo dámskou mikinu Voyage

 či pánskou Softshellovou bundu Casual

 

V kolekci RIMECK naleznete velmi kvalitní a moderní pracovní oblečení. Výrobky z této kolekce jsou velmi pohodlné a praktické, zároveň ale také odolné a pečlivě zpracované. Outdoorová verze s označením RANGER je navíc doplněna o materiál CORDURA®. Ten je certifikovaný a používá se i v armádě.

Pracovní oblečení WOODY

Pracovní oblečení RANGER

 

Textil z kolekce PICCOLIO je střihově jednoduchý a především cenově dostupný. Můžete si vybrat z množství barev i velikostí a přitom si nevyprázdnit peněženku. Textil má odtrhávací cedulky a je velmi vhodný i na potisky.

                             Dětské tričko PelicanDámská polokošile JoyPánská polokošile JoyKšiltovka Sunshine

Ať už si vyberete cokoli, určitě budete spokojeni. Nezapomeňte, že textil této značky si u nás zároveň můžete nechat potisknout a tím ho ještě více pozvednout.


Líbil se vám článek?
Sdílejte jej s přáteli

Rubrika

Výrobci Zajímavosti



Monika Bečková Hloušková
Autor článku
Monika Bečková Hloušková
Autor článku
Monika Bečková Hloušková

Do společnosti Dobrý textil jsem nastoupila už v roce 2017. Nejdříve jsem začala pracovat jako součást zákaznické podpory a vyřizovala jsem také objednávky. Postupně jsem se ale stále více začala věnovat psaní článků na blog a správě produktů. Nakonec jsem tedy zákaznickou podporu opustila a naplno se nyní věnuji produktovému managementu a marketingu.



Komentáře

Zatím žádné názory


Napsat komentář





Články, které by vás mohly zajímat 9

Gumbies - eko a trendy žabky zrozené v Austrálii

Gumbies - eko a trendy žabky zrozené v Austrálii

Proč jsou žabky Gumbies naší oblíbenou letní obuví? Má to hned několik důvodů a všechny najdete v tomto článku.

Číst více

Představujeme výrobce Jerry Fabrics - Povlečení a osušky s oblíbenými motivy

Představujeme výrobce Jerry Fabrics - Povlečení a osušky s oblíbenými motivy

Hledáte zábavné povlečení a osušky pro děti s jejich oblíbenými motivy? Pak právě pro Vás jsme rozšířili nabídku o…

Číst více

Logistické centrum společnosti Malfini

Logistické centrum společnosti Malfini

Malfini Czech, a.s. je největším tuzemským výrobcem a distributorem reklamního textilu a pracovního oblečení. Vývojové…

Číst více

ARDON SAFETY s.r.o.

ARDON SAFETY s.r.o.

Společnost ARDON SAFETY vznikla v roce 2000 a je přední velkoobchodní společností s pracovními oděvy, ochrannou a…

Číst více

HALFAR®

HALFAR®

Společnost Halfar® se zabývá výrobou kvalitních reklamních i speciálních tašek, batohů, konferenčních desek a spoustou…

Číst více

Canis Safety a.s.

Canis Safety a.s.

Canis Safety a.s. je přední výrobce a dovozce pracovního i volnočasového oblečení. Přečtěte si tento článek a dozvíte…

Číst více

GUSTAV DAIBER GmbH

GUSTAV DAIBER GmbH

Společnost Gustv Daiber GmbH je v dnešní době jedním z předních výrobců reklamního textilu v Evropě. Výjimečná je…

Číst více